• produk
  • Tamansari pompa
  • BOREWELL pompa
  • pompa multilengkah

fitur Produk

produk

1200 +
Tim parusahaan
300 +
dipaténkeun Téhnologi
1984
Ngadegna parusahaan
140
global Nagara
200 +
technicians

ngeunaan Shimge

Didirikeun taun 1984 sarta kantor pusatna di puseur pompa cai Cina industryâ € • Daxi Bandar, Wenling Kota Propinsi Zhejiang, SHIMGE Kongrés Industri Grup Co., Ltdisa didaptarkeun gabungan-stock companyspecializingin producinga rupa numput jeung alat kontrol. Dina tilu dekade kaliwat, SHIMGE Kongrés Industri Grup geus komitmen pikeun researches teknis, manufacturingand pamasaran sadaya jinis numput jeung alat kontrol, sakumaha ogé asproviding numput-kelas munggaran tur solusi Sistim perlakuan cai keur dunya.

Maca deui
To Top
Tel:+86-576-86339960 E-mail:[email protected]